Kinderverpleegkundige en kindertolk

Maaike van der Weyden

Over mij

Van origine ben ik kinderverpleegkundige en heb zes jaar op een kinderafdeling van een vooraanstaand universitair ziekenhuis gewerkt. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met een ruim scala aan ziektebeelden, verzorging en omgang met zieke kinderen en hun ouders.

Toen ik vier jaar geleden zelf moeder werd, kwam ik door het gedrag van mijn dochter zelf in aanraking met een kindertolk van PresentChild®. Doordat zij niet meer wilde eten kwam ik er achter dat ik zelf al heel lang niks tot mij nam en mijn leven stil stond. Ik was verbaasd en verrast dat er in het gedrag van mijn eigen kind boodschappen verborgen zitten. Dat de PresentChild® kindertolk methode effectief is, bewees zich na dit inzicht: mijn dochter at weer!

Met al mijn kennis, ervaring en het gebruik van de PresentChild® Methode help ik nu ook andere ouders en verzorgers bij het oplossen van gedragsproblemen bij hun kind. Kleine en grote successen, stralende ouders en kinderen motiveren mij dit werk voor en met anderen te doen.

maaike-van-der-weyden-kindertolk-hulp-bij-gedragsproblemen-kind-haarlem

Bruggen bouwen

Wij zijn als ouders sterk met onze kinderen verbonden. Omdat we soms het gedrag van onze kinderen niet begrijpen kan er kloof ontstaan. Onbewust hebben wij vaak te maken met blinde vlekken die een probleem kunnen verhullen. Ik help ouders en verzorgers het spel of een fysieke klacht te vertalen en maak deze blinde vlek(ken) zichtbaar.

Graag help ik jou en je gezin verder om een brug van nieuwe inzichten te bouwen. Je bent van harte welkom bij Praktijk de Brug!

Contact opnemen

Contact opnemen

Stel hier je vraag of verzoek tot contact. Ik hoor graag van je.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search