Op een persoonlijke en vertrouwde manier

Nieuwe inzichten en problemen oplossen

Werkwijze

Een eerste kindertolk traject volgens de PresentChild® Methode ziet er als volgt uit;

Het traject bevat 3 sessies van elk 1 á 1,5uur.

De consulten kunnen plaatsvinden op een voor jou veilige plek, via Skype of bij mij thuis.

Consult 1 – Intake

Om goed in kaart te brengen welke boodschap jouw kind voor jou heeft, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek vertel je welke problemen, zorgen of klachten jou zo raken. Ik ga hierbij methodisch te werk en schrijf alles nauwkeurig op.

Hierna volgt de vertaling; ik zal met de verzamelde informatie proberen om de boodschap van je kind zo duidelijk en inzichtelijk mogelijk te maken.
De vertaling vindt niet tijdens een sessie plaats.

Consult 2 – Vertaling

Tijdens dit consult zal een terugkoppeling van de vertaling volgen, de boodschap van je kind wordt verteld. Doorgaans geeft de boodschap van je kind veel nieuwe inzichten en maakt het veel los. Veel ouders zien na het krijgen van deze inzichten veelal positieve gedragsveranderingen bij hun kind.

De vertaling kan worden ondersteund door een op maat gemaakte (gevoels)oefening.

Consult 3 – Follow up

Dit consult vindt plaats 2 tot 6 weken na de terugkoppeling van de vertaling. In dit (vaak) afsluitende gesprek bespreken we de vooruitgang, verkregen inzichten, gedragsveranderingen en hoe het nu verder gaat. Mocht er behoefte zijn aan een extra (gevoels)oefening, begeleiding of uitleg bij knelpunten of het verwerken van de inzichten dan is daar tijdens deze sessie ruimschoots tijd voor.

Aanvullend
Heb je na het kindertolk traject behoefte aan meer begeleiding dan is dit uiteraard mogelijk. Samen zullen we kijken naar de juiste invulling.

Contact opnemen

Stel hier je vraag of verzoek tot contact. Ik hoor graag van je.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search