Een oplossing vanuit de kern

Voor kinderen en hun ouders

PresentChild® Methode

Als ouder doe je alles uit liefde voor je kind, maar vaak zien we niet dat onze kinderen hetzelfde voor ons doen. Onze kinderen willen ons net zo goed iets leren, inzichten geven en zien dat wij gelukkig zijn. Zij voelen ons feilloos aan.

We zijn volwassen geworden en door de gebeurtenissen in ons leven hebben we een manier gevonden om met onze eigen levenslessen om te gaan. 

De PresentChild® Methode maakt duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor ons levensgeluk als wij voor dat van onze kinderen. 

Via hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/ of (fysieke)klachten tonen kinderen op een heldere en liefdevolle wijze wat wij op dit moment nodig hebben in ons leven.

Wat zou jij als ouder wat meer,  minder of  anders zouden mogen doen?

Welke verbinding heb je weggestopt en welke mag worden doorbroken?

Een boodschap van je kind uit de vertaling van het kindertolken raakt je vaak recht in je hart. Nieuwe inzichten kunnen confronterend zijn, maar in de meeste gevallen verandert het gedrag van jouw kind bij het verkrijgen van dit inzicht.

Goed om te weten:

  • De PresentChild® methode draagt al sinds 1994 bij aan het welzijn van kinderen en hun opvoeders en heeft zich door de jaren als zeer effectief bewezen

  • Het is geschikt voor alle leeftijden

  • Je hoeft je kind niet ‘’te belasten’’ met een bezoek aan de kindertolk

  • Kortdurende trajecten

  • We zijn bezig om het wetenschappelijk aan te tonen dat PresentChild® effectief is

Contact opnemen

Stel hier je vraag of verzoek tot contact. Ik hoor graag van je.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search